DE TWEEDE DRUK!

Hoera! Het is feest 🙂

De tweede druk van Bonje in mijn Beestenbrein wordt op dit moment gedrukt. Normaal gesproken reden voor feest. Nu is het dit jaar allemaal wat anders. En zit een signeersessie of een klein feestje er niet echt in. Om wel iets feestelijks te kunnen maken van dit moment, heb ik het volgende bedacht:

Heel graag geef ik 20 exemplaren van Bonje in mijn Beestenbrein weg aan een organisatie of goed doel, die deze boeken goed kan gebruiken.

Help jij me mee met bepalen waar deze boeken heen zouden moeten gaan? Tot en met 31 oktober kun je een organisatie of goed doel nomineren voor deze actie. Na de 31e komt op deze site een poll online, waarbij je kunt stemmen op jouw voorkeur. Zo bepalen we samen waar de boeken heen gaan!

Weet jij een goede bestemming voor de boeken?
Mail me dan op info@ry-acting.nl.

lieve groeten,

Ryanne