Gedicht op maat

Hoe fijn is het, als je de juiste woorden hebt gevonden om iets te zeggen. Het is zo mooi als je een gedicht hebt gevonden, dat perfect bij je past. Dat helemaal aansluit bij jou en bij jouw gevoel. Of bij de situatie waar je in zit. Zo’n gedicht heb je niet zomaar gevonden. Als je dat wel graag wilt, kan je een gedicht op maat bestellen. 

Je kunt daarbij denken aan een gedicht, voor een bepaalde gelegenheid of een bijzonder moment. Maar ook bijvoorbeeld een gedicht voor een afscheid. Of voor jouw eigen bedrijf. 

Als je een gedicht bestelt, dan ontvang je een uniek, op maat gemaakt gedicht. Dat gedicht is speciaal voor jou. Je kunt je misschien wel voorstellen, dat ik daarvoor wel iets van je moet weten. Daarom wil ik graag eerst met je in gesprek, voor ik iets voor je schrijf. 

Wil je zien wat ik zoal maak? Kijk dan even in de shop of op mijn Instagram pagina

Kosten 

PARTICULIER:

Vanaf € 125,-

Wat kun je hiervoor verwachten?
✓ Een gesprek om jouw wensen helder te krijgen.
✓ Een uniek gedicht op maat (lengte +/- 12 dichtregels).
✓ Een ingelijste afdruk (op A4 of A5 formaat).

Uiteraard is er van alles mogelijk, qua gedicht en qua afdrukmogelijkheden. Samen kijken we wat het beste bij jouw wensen past.

ZAKELIJK:

Mijn ervaring is, dat vragen voor de zakelijke markt sterk uiteenlopen. Daarom bel ik graag even met je, om een op maat gemaakte offerte te kunnen maken. In dat telefoongesprek bespreken we:

✓ Wat de inhoud van het gedicht moet omvatten.
✓ Hoe lang het gedicht zou moeten zijn.
✓ Wat de bestemming is van het gedicht.
✓ In wat voor vorm je het gedicht wilt ontvangen. 

Wil je graag een gedicht op maat? Stuur een mail naar ryanneroozendaal@gmail.com en ik neem contact met je op om samen in gesprek te gaan, zodat we iets moois voor jou op papier kunnen zetten.