VERBINDENDE COACHING:

Kom meer in verbinding met jezelf of met de ander!

Ryanne Roozendaal: dé praktische coach op gebied van persoonlijke ontwikkeling

Ieder mens kan wel eens een helpende hand gebruiken, een coach kan die hulp voor jou zijn. Als coach geloof ik er in, dat jij zelf alle kracht en oplossingen in huis hebt om hetgeen op te lossen waar je mee zit; het moet er alleen nog even uit zien te komen. Daar help ik je graag bij, door in gesprek of aan de slag te gaan.

NLP + Systemisch Werk

In mijn coaching maak ik voornamelijk gebruik van NLP en systemisch werk. Wil je meer weten? Maak dan een afspraak voor een intake. Hierin onderzoeken we wat jouw vraag is en of wij er vertrouwen in hebben dat ik de juiste persoon ben om je hiermee verder te helpen. Als dat niet het geval is, doe ik een suggestie voor een verwijzing.

Online of liever live?

Het is zowel mogelijk om online af te spreken als live. Mijn werkgebied is Noord-Holland Noord. Afspreken is mogelijk in Schagerbrug, Schagen of Alkmaar. Liever ergens anders? In overleg kan er een hoop. Ook is het mogelijk om via Zoom een afspraak in te plannen.

Aanbod: van kaartlegging tot coachingstraject

Hieronder vind je de mogelijkheden.