RYANNE

Hee hallo! Mijn naam is Ryanne Roozendaal. Ik ben trainer en coach op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Ik houd ervan als ik bij kan dragen aan ontwikkeling.

Ook ben ik schrijfster. Ik maak voornamelijk gedichten. Over hele dagelijkse of hele bijzondere dingen. Van geboorte tot verlies, van thuiskomen tot je rust niet kunnen vinden, allerlei thema’s komen langs. Vaak vind ik inspiratie vanuit mijn eigen werk of privé leven.

Mijn missie in het leven is om voor meer verbinding te zorgen. Dat kan zijn, iemand in verbinding brengen met wat hij zelf wil of mensen in verbinding brengen met elkaar. Dit klinkt misschien zwaar, maar als iets mij typeert, is het de combinatie tussen diepgang, nuchterheid en luchtigheid.

Metaforen zijn daarbij een heel krachtig middel. Voor volwassen en ook voor kinderen. Daarom heb ik ook een kinderboek geschreven: Bonje in mijn Beestenbrein. Alles over het boek lees je hier.

De combinatie tussen diepgang en luchtigheid, vind je ook in het kaartendeck dat ik heb gemaakt. Dit is een ideaal hulpmiddel voor een Lekker Licht Leven. In het kaartendeck zijn 52 krachtige gedachten opgenomen; voor elke week van het jaar eentje!

Ben je na dit stukje nieuwsgierig geraakt en wil je graag nog iets meer van mij weten? Kijk dan op mijn Instagram-pagina.

Lieve groetjes,

Ryanne